21- 27 MAYIS TARİH ARALIĞINDA BU YIL 4. SÜ KUTLANAN TÜRK MUTFAĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETMENLERİMİZ SINIFLARDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER PLANLADILAR. EĞİTİCİ SLAYT VE GÖRSELLERLE ÇOCUKLAR TÜRK YEMEKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİLER. MUTFAKTA AŞÇI TEYZELERİNİ ÇALIŞIRKEN GÖZLEMLEDİLER. LİMONATA SIKARAK VE MISIR PATLATARAK BİL FİİL ETKİNLİKLERE DAHİL EDİLDİLER. YURDUMUZUN ÜÇ TARAFI DENİZLERLE ÇEVRİLİ OLDUĞUNDAN VE YEMEKLERDEKİ BALIK ÇEŞİTLİLİĞİNDEN BAHSEDİLEREK ETKİNLİKLER YAPTIRLDI. TÜRK MUTFAĞININ NE KADAR ZENGİN BİR MUTFAK OLDUĞU ÇOCUKLARA ANLATILDI. HER YÖREMİZİN KENDİNE HAS YEMEK KÜLTÜRÜ OLDUĞU BİLGİSİ VERİLDİ.